Zorgvuldige en kwalitatieve reparaties

Wij beschikken over een ruime werkplaats, waar vakkundige reparaties snel worden uitgevoerd. Ook diverse metaalbewerkingen en alle moderne lastechnieken vallen onder onze kennis. Het keuren van machines die moeten voldoen aan de norm NEN 3140 kunnen we voor u verzorgen.

Verhuur

Heeft u een machine slechts voor een paar dagen, of zelfs een paar uur nodig? Ook hiervoor bent u dan bij ons aan het juiste adres! Van boren, tot hakken, van zagen tot vastschroeven, hiervoor kunnen wij voor u het passende product verzorgen! Graag vragen we u om vooraf hierover contact op te nemen voor de beschikbaarheid van de verschillende machines. Wij verhuren machines voor de volgende werkzaamheden: Boren & Breken

Kalibreren van Lasergereedschap

In de bouw worden lasers als kruislijnlasers en roterende lasers steeds meer en meer gebruikt. Nou is laser apparatuur eenmaal gevoelig. Het kan dus voorkomen dat naar verloop van tijd uw laser enige afwijkingen zal vertonen. Dit is natuurlijk niet wenselijk bij het zetten van een bouw. Het is daarom altijd verstandig om eens in het jaar uw laser te laten kalibreren voor het beste resultaat. Dit kunnen wij tevens voor u verzorgen. U bent uw laser hooguit 7 dagen kwijt.

Borduren

Werkkleding alleen is vaak natuurlijk niet genoeg. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om dit ook op maat te laten borduren, geheel naar uw wensen. Dit gebeurt op een persoonlijke manier waarbij u rechtstreeks in contact staat met degene die het voor u borduurt. Wanneer u uw werkkleding laat borduren ziet het er vaak netter uit en wanneer u aan het werk bent zien mensen ook meteen met wie ze te maken hebben. Tóch een soort van visitekaartje voor uw bedrijf.